Tarieven

Volwassenen

Vergoeding

De praktijk voor (kinder)oefentherapie Oefentherapie in Beweging heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Oefentherapie Mensendieck is een erkend paramedisch beroep welke vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering. De maximale vergoeding per kalenderjaar is voor elke verzekering en pakket anders, raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Heb ik een verwijzing nodig?

U kunt direct, zonder verwijzing, bij de oefentherapeut terecht. U hoeft niet langs een huisarts of medisch specialist om een verwijsbrief te vragen. Indien u wel een verwijsbrief heeft, neem deze dan mee naar de eerste behandeling.
U kunt zich dan ook direct aanmelden door te bellen of mailen.

Kinderen

Vergoeding

De praktijk voor (kinder)oefentherapie Oefentherapie in Beweging heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Kinderoefentherapie wordt vanuit de basisverzekering vergoed voor max. 18 behandelingen per kalenderjaar. Hierna wordt gebruik gemaakt van de aanvullende verzekering. Bij een forse motorische ontwikkelingsachterstand wordt Kinderoefentherapie chronisch vergoed.

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor kinderen t/m 3 jaar is een verwijsbrief noodzakelijk.
Voor kinderen vanaf 4 jaar kunt u direct, zonder verwijzing, bij de kinderoefentherapeut terecht. U hoeft dus niet eerst langs een huisarts of medisch specialist om een verwijsbrief te vragen. Wanneer u wel een verwijsbrief heeft gekregen, neem deze dan mee naar de eerste behandeling. Dit geldt alleen voor behandeling in de praktijk, op school is een verwijsbrief nodig.
U kunt zich dan ook direct aanmelden via het aanmeldformulier of door te bellen of mailen.